Bijzondere gadgets in één winkel

Echte gadgetfreaks struinen vaak het internet af op zoek naar gekke gebruiksvoorwerpen, zoals een Bluetooth vleesthermometer, met de hand gemaakte bijzondere telefoonhoesjes en sleeves voor je laptop of tablet. En natuurlijk voor de echte gadget liefhebbers kun je ook leuke andere gadgets krijgen. Denk hierbij eens aan een Bluetooth helikopter die je gegevens direct naar je computer kunt laten versturen.

Gewoon in Nederland

Het klinkt als een Amerikaanse winkel, maar de winkel Gear Factory vind je gewoon in het Witte de Withkwartier in hartje Rotterdam. Op 1 augustus werd deze winkel op feestelijke wijze geopend, met behulp van een Bluetooth helikopter.

Alles voor je smartphone

De winkel heeft vooral van alles voor je smartphone in het assortiment. Hoesjes, mapjes, sleeves en bumpers vormen een groot deel van het assortiment. Maar wat dacht je van een smartwatch die dankzij een app in contact staat met je smartphone? Op de wijzerplaat kun je nieuwe meldingen voor bijvoorbeeld je e-mail zien. Handig als je even niet op je telefoon kunt kijken.

Voor sporters

Daarnaast heeft de Gear Factory ook allerlei handige snufjes voor sporters. Zo zijn er stevige bovenarmbanden om je stappenteller of smartphone aan te bevestigen. Maar ook andere fitnessgadgets.

Het rondneuzen waard

Als je echt van gekke gadgets houdt is een bezoekje aan deze winkel eigenlijk een must. Heb je geen tijd om naar Rotterdam te rijden? De winkel is ook geopend via hun website GearFactory.nl.

Afbeelding smartwatch