Bijzondere overnachtingen

Overnachten in een hotel is tegenwoordig helemaal niet hip meer. Je hebt je vrienden pas echt iets origineels te vertellen als je overnacht in een vuurtoren, grot of onderzeeër! Onmogelijk? Nee hoor! Tegenwoordig kun je op de meest bijzondere locaties overnachten!

Bijzondere overnachtingen in Nederland

Overnachten in een boomhut

Erg veel luxe biedt het niet maar het uitzicht is prachtig. In Drenthe kun je in een boomhut overnachten! Zorg voor eigen vermaak, want meer dan twee bedden, twee hangmatten (enkel geschikt voor kinderen) en een elektrische kookplaat vind je in de boomhut niet. Overnachten in een boomhut is een stuk goedkoper dan overnachten in een hotel; voor maximaal vier personen betaal je maar 35 euro per nacht!

Overnachten in een kustwachttoren1220290_40172365

In Huisduinen (vlakbij Den Helder) kun je overnachten in een kustwachttoren. De kustwachttoren biedt, in tegenstelling tot de boomhut, wel enige luxe. Naast een slaapkamer vind je in het appartement ook een woongedeelte, keuken en badkamer. Het uitzicht is fascinerend! Overnachten in een kustwachttoren is wel iets prijziger; Voor een week overnachten betaal je tenminste 1665 euro.

Overnachten in een trein

Misschien ben je al eens eerder in slaap gevallen in de trein, maar in Stadskanaal kun je overnachten in een wagon die is uitgerust met bedden, keukentje, badkamer en toilet. De wagon kan zelfs, op verzoek, op een plek naar keuze langs de spoorlijn geplaatst worden! Voor een nachtje in de wagon betaal je 60 euro per 2 personen. Met meer dan 2 personen overnachten kan ook; elke extra persoon betaalt 10 euro per nacht.

Bijzondere overnachtingen in het buitenland

Overnachten in een grot

Wanneer je naar het buitenland afreist kun je nog exclusiever overnachten dan wanneer je in Nederland blijft. In Zuid Italië kun je overnachten in natuurlijke, prehistorische grotten. Elektriciteit is er niet; De verlichting komt van kaarsen en de warmte van de open haard. Ontzettend romantisch!

Overnachten in een onderzeeër

Overnachten op een zeilboot of cruiseschip niet spannend genoeg? Wat dacht je van overnachten in een onderzeeër? In Liverpool is dit mogelijk; Hier kun je slapen in een echte yellow submarine. Een nachtje slapen kost je hier tenminste 190 euro.OLYMPUS DIGITAL CAMERA