Bijzondere herfstpracht

In het buitenland kun je prachtige en bijzondere bezienswaardigheden bezoeken, maar voor sommige dingen hoef je de grens niet over. Ons eigen Nederland is namelijk ook heel bijzonder. Vooral in de herfst.

Nationaal Park
In Nederland heb je namelijk Nationaal Park de Hoge Veluwe. Een weids uitgestrekt stuk natuurgebied waar je prachtige wandelingen in mag maken. Je krijgt al snel het gevoel dat de buitenwereld niet meer bestaat! Vooral nu de herfst in Nederland is ingetreden is een bezoek aan het Nationaal Park adembenemend.

Wandelroutes
Het bijzondere natuurgebied is een thuis voor verschillende dieren, zoals egeltjes, eekhoorns, uilen en herten. Tijdens de uitgestippelde wandelroutes kun je deze dieren natuurlijk zien ? Al zal je soms wel goed moeten zoeken. Ook kun je een wandeling met de boswachter maken. Deze zal je tijdens de wandeling wijzen op alle bijzondere planten, bloemen en dieren die je in Nederland dus gewoon kunt tegengekomen.

Uren verdwalen
In het natuurgebied kun je makkelijk urenlang ronddwalen. Vergeet echter niet waar je je auto hebt geparkeerd?het Nationaal Park kent maar liefst drie ingangen, één bij Hoenderloo, één bij Otterloo en één bij Schaarsbergen. Dat kan dus best een eindje lopen zijn.