Gouden cadeautips

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor die ene speciale persoon in je leven? Of wil je gewoon een keer een cadeau geven dat nét wat meer indruk maakt? Geef dan een bijzonder geschenk gemaakt van goud.

Goud maakt indruk

De symbolische waarde van goud in onze samenleving maakt dat een gouden geschenk direct indruk maakt. Goud staat voor smaak en rijkdom, en een gouden geschenk betekent van oudsher dat de gever bijzondere gevoelens heeft voor de ontvanger. In dit artikel vind je enkele voorbeelden van gouden geschenken waarmee je eenvoudig harten verovert.

Hoe betaal ik dat?

Geen geld? Geen probleem. Juist als je erbij vermeldt dat je het cadeau alleen kon kopen door er een extra baantje bij te nemen, of door de tegenwoordig populaire methode van goud inruilen, laat je zien hoeveel je om de ontvanger geeft.

Gouden iPhone 5

Als je dacht dat een zwarte of witte iPhone 5 een indrukwekkend cadeau was, bekijk dan maar eens de gezichtsuitdrukking van iemand die een gouden iPhone 5 ontdekt in het pakpapier! Dit populaire gadget is nu verkrijgbaar in zowel gewoon goud als rose goud (en platina, voor als je echt uit de band wilt springen).

Gold Cuvée

Menigeen heeft het hart van een man of vrouw veroverd door op het juiste moment een fles champagne tevoorschijn te toveren. Stel je eens voor hoeveel beter het eruit ziet als de champagne gemaakt is met echt goud. Gold Cuvée is de enige mousserende drank die 22-karaats goud bevat. Deze champagne is ook echt goud gekleurd, en ziet er in zijn designfles schitterend uit.

Gouden sieraden

Als je toch liever een meer klassiek gouden cadeau geeft, kies dan voor sieraden. Let wel op dat het sieraad waarvoor je kiest aansluit bij de smaak van de ontvanger!

Plaats een reactie

1 + 6 =